10 SAHRANA NA ĐURĐEVDAN U nedjelju posljednji ispraćaj brata i sestre iz Mladenovca, evo kada sahranjuju ostale ubijene u dva masakra

Poslije masakra koji se dogodio u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar” u sredu, kada je dkečak-ubica Kosta Kecmanović (13) ubio 8 učenika i Dragana Vlahovića, radnika obezbjeđenja, sinoć se dogodilo novo masovno ubistvo koje je potreslo Srbiju!

U selima kod Mladenovca Uroš Blažić je automatskim oružjem ubio 8 osoba, a ranio 14. Tako je u ova dva jeziva krvoprolića u Beogradu i okolini u manje od 48 sati ubijeno čak 17 osoba, a ranjeno 20.

Na Đurđevdan 10 sahrana

Sutra će se u Beogradu održati sahrane za četvoro tragično nastradale djece i za radnika obezbjeđenja Dragana Vlahovića.

Na beogradskim grobljima sutra, 6. maja će na vječni počinak biti ispraćeni učenici A.D, E.K, M.A, K.M. i Dragan Vlahović.

A.D. biće sahranjena na Novom Bežanijskom groblju gdje će opijelo biti u 14:45 časova, a sahrana u 15.15 časova. E.K. ispratiće na vječni počinak na Centralnom groblju, gdje će opijelo početi u 12 časova, a sahrana u 12:30.

M.K. biće ispraćena na vječni počinak na Novom Groblju u 11.30, takođe M.A. će biti sahranjena na istom mjestu u 15.30.

Sahrana Dragana Vlahovića biće održana na Lešću u 12.15.

Pet sahrana u Malom Orašju

Uroš Blažić je ubio u Malom Orašju Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21) koji su se okupili kako bi proslavili to što je Marko postao ujak.

Kako navode mještani Malog Orašja, sahrana petorice drugova biće održana sutra u 14 časova.

– Svi ubijeni mladići su se družili cijeli život, išli su svuda zajedno, pravili slavlja zajedno i eto sad i u smrt otišli zajedno – mještani sela.

U nedjelju tri sahrane

Pomahnitali Blažić, koji je krvavi pir započeo u Malom Orašju, nakon toga je otišao u selo Dubona i ubio policajca Milana P, koji je bio van dužnosti i njegovu sestru Kristinu. Njih dvoje će u nedjelju biti sahranjeni u 14 časova u Duboni. Takođe sahrana njihovog druga Dalibora T, koji je stradao zajedno sa njima, biće u isto vrijeme.

U ponedjeljak sahrana dvoje djece

Dvoje od osmoro ubijenih mališana, koje je lišio života školski drug Kosta Kecmanović (13) biće sahranjeni u ponedjeljak, 7. maja.

Djevojčica A.B. biće sahranjena u 15 časova na Novom Groblju.

Dok će njen drug A.Č. biti ispraćen na vječni počinak takođe na Novom Groblju u 16 časova.

U Srbiji je u petak počela trodnevna žalost koju je Vlada Republike Srbije proglasila zbog tragedije u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru kada je učenik Kosta Kecmanović (13) ubio devet i ranio šest osoba.

 

Izvor: blic.rs/ FOTO: Tanjug

Podijeli objavu