Banjaluka: Peti “Ćevap fest” krajem maja

Manifestacija “Ćevap fest” u Banjaluci biće održana od 26. do 28. maja, izjavio je Srni promoter manifestacije Nebojša Kuštrinović.

Kuštrinović je rekao da će sadržajan program ovogodišnjeg “Banjalučkog proljeća” biti upotpunjen prepoznatljivom gastro manifestacijom radi promocije najpoznatijeg banjalučkog brenda.

– Ovo je već peto izdanje festivala koji, iz godinu u godinu, nezaustavljivo raste, privlačeći brojne posjetioce iz cijele regije. Sigurni smo da će tako biti i ovaj put i da će `Ćevap fest 2023` biti najuspješniji do sada – naglasio je Kuštrinović.

Prema njegovim riječima, trenutno se koncipira festivalski program, te je poznato da će manifesticija biti upotpunjena novim sadržajima, pored već prepoznatljivih, kao što je takmičenje u brzom jedenju ćevapa.

Posjetioci će imati priliku da testiraju granice svojih mogućnosti i da se takmiče za vrijednu nagradu koju će organizatori obezbijediti za pobjednika.

Kuštrinović je dodao da ćevabdžije sa nestrpljenjem očekuju početak festivala, a organizatori ističu da je još ostalo malo mjesta za nove prijave.

Svi zainteresovani prijave mogu poslati na mejl adresu bojana.newage@gmail.com.

Izvor: SRNA

Podijeli objavu