Danijel Alibabić poslao JAKU poruku i prokomentarisao Jelenu Karleušu!

Nedavno na jednom poznatom mestu za noćni provod u Podgorici u isto vreme nastupali su Jelena Karleuša i Danijel Alibabić.

Poznati pevač nakon nezapamćene tragedije koja je potrela ceo Balkan ističe da ga je najviše obeshrabrila činjenica kako smo se kao društvo ponašali u teškim trenucima za sve nas. 

-Kao građanin moram da izrazim saučešće porodicama nastradalih. Potrešen sam celom situacijom. Stekao sam utisak da smo nakon svega svi sebi dali za pravo da na  društvenim mrežama glumimo stručnjake. Nekada su se cenile dve stvari: plemenitost i empatija. Toga više nema a verujem da je to prva stvar u putu ka prinalaženju rešenja. Moramo svi raditi na tome da se ova najtragičnija priča više nikada ne ponovi! – rekao je pevač za medije neposredno pred početak nastupa. 

Uprkos činjenici da se poslednjih dana komentariše uticaj javnih ličnosti putem društvenih mreža, na prvoj liniji “. Na zajedničkom nastupu, Danijel nije želeo da konkretno govori samo o slučaju muzičke zvezde.  

-U poslednje vreme je vrlo diskutabilno na koji se način javne ličnosti obraćaju javnosti. Kada ovo kažem, ne odnosi se samo na Jelenuc, vec generalno. Dovoljno je alarmantno vreme da moramo zaista da povedemo računa kakav narativ koristimo na društvenim mrežama. Pratioci, publika, to zaista slušaju. To nije floskula, to je tako. Za mnoge stvari za koje je konkretno Jelena rekla razumem šta hoće da kaže i šro se mene tiče ona za mene ima dobru dušu i verujem da sve što govori, da ona to sve govori iz svog srca…ma kako to drugi razumeli. -prokomentarisao je pevač. 

Nedavno su se mediji bavili i njegovim nastupom na festivalu “Beogradsko proleće”. Kaže da je gorak ukus ostao nakon samog takmičenja ali da je na kraju zadovoljan. 

-Na bih se osvrtao na te tendecinozne i neproverene tekstove koji su se pojavili nakon samog festivala. Kada govorimo o mom nastupu i dalje mi je moćan utisak sama scena i veliki simfonijski orkestar na sceni. Na kraju se sve nešto čudno izdešavalo oko tog festivala i bolje je što je ovako ispalo. Dokaz za to su komentari nakon samog festivala pa i neki su glasali da sam “moralni pobednik”. – iskreno je zaključio pevač. 

Nakon brojnih nastupa i novih pesama, pre samog leta pevač najavljuje i svoj dugo najavljivani duet sa folk zvezdom Viki Miljković.

Podijeli objavu