Denis Ibrahimović oživeo čuveni hit legendarnog Bože Nikolića i pokidao!

Momak čiji je glas na prvu osvojio srca publike nakon dve objavljene pesme, povukao se sa medijske scene, a sada je odlučio da se vrati u punom sjaju

Pre deset godina, Denis Ibrahimović, prvi put je kročio na veliku scenu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, gde je sve i počelo.

U finalu ovog takmičenja, našao se odmah 2013. godine, rame uz rame sa Amarom Giletom Jašaraspahićem i Aleksandrom Prijović, sa kojom je u istom trenutku tada napustio takmičenje.

DFB175B3 B884 45A0 ACCE 5694B301A22D

Njega je ovakav uspeh samo podstakao da na sebi radi još više, pa je odlučio da se prijavi ponovo i da se te 2016. godine bori za titulu u čemu je i uspeo, jer se lavovski borio.

Iz duela u duel, odlično se pokazao, a žiri se našao u “nebranom grožđu”, s obzirom na to da su i njegovu suparnici odlični pevači, koji i te kako znaju ovaj posao.

2562B67F 0927 4B76 8CEA 1E54E657AE78

Momak čiji je glas na prvu osvojio srca publike nakon dve objavljene pesme, povukao se sa medijske scene, a sada je odlučio da se vrati u punom sjaju i to pesmom čuvenog Bože Nikolića pod nazivom “Ublaži nemir moj”.

– Želeo sam da se svi utisci slegnu i da sve dođe na svoje. Odlučio sam da je u ovom trenutku najbolje da se vratim tako što ću jednu od svojih omiljenih pesmama otpevati u svom maniru i time joj dati poseban pečat. Ovo je samo početak, tako da uskoro očekujte i novu pesmu – istakao je Denis.

DENIS IBRAHIMOVIC – UBLAZI NEMIR MOJ (COVER)

Podijeli objavu