Đoković: Podrška koju sam dobio u Banjaluci je uveliko prevazišla moja očekivanja

– Podrška koju sam doživio ovdje je uveliko prevazišla moja očekivanja. Ovdje se osjećam kao da igram kod kuće – poručio je Novak Đoković na konferenciji za mediji u Banjaluci.

Prvi teniser svijeta trenutno boravi u Banjaluci gdje će zajedno sa još mnogobrojnim teniserima učestvovati u Srpska openu.

– Hvala svima što ste došli u velikom broju i što ste na pozitivan način dočekali sve nas tenisere – poručio je Đoković.

– Nikada nisam igrao turnir u Banjaluci i ovo je za mene  posebno iskustvo. Sjećam se emocije koju sam doživio 2009. godine kada sam ovdje igrao egzibicioni meč sa Viktorom Troickim. Želim da uzivam u svim mečevima ovdje, ali i van terena – dodao je Đoković.

Dodao je da su mu sada sada i sva pažnja i fokus usmjereni ka Banjaluci.

– Tako da ove nedjelje ne želim da razmišljam o nedjeljama koje dolaze, tako i o turnirima u Rimu i Madridu – poručio je prvi reket svijeta.

– Najveća prepreka na ovom turniru, kao i na svakom jeste jedan srpski teniser Novak Đoković. Ako se sve posloži kako treba dobar rezultat neće izostati – poručio je Đoković.

Na pitanje šta očekuje od meča koji će u drugom kolu igrati protiv Luke Van Aša, Đoković je izjavio da se nadao da će igrati protiv Stena Vavrinke.

– Nisam imao priliku da igram protiv ovog momka uz Francuske, nadao sam se pobjedi Vavrinke. Momak je mlad igra jako dobro, u stotinu najboljih je – dodao je Đoković.

Izvor: Srpskacafe.com/ Foto: Miloš Dragičević/Srpskacafe

Podijeli objavu