Dodik čestitao Vučeviću: Nadam se da ćemo i dalje jačati bratske veze Srpske i Srbije

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Srpske napredne stranke /SNS/ Milošu Vučeviću, sa željom da SNS nastavi svoj rad i put, vođena političkom korektnošću i iskrenim zalaganjem za svoj narod.

“Nakon svih ovih godina izuzetne i uspješne saradnje sa gospodinom Aleksandrom Vučićem, Vaše imenovanje donosi samo kontinuitet i nastavak realizacije zajedničkih interesa, na opštu korist građana Republike Srbije i Srpske”, istakao je Dodik.

Predsjednik SNSD-a je ocijenio da je ovakva odluka bila očekivana s obzirom na Vučevićev dosadašnji angažman i povjerenje koje je stekao kao politički akter, a prije svega kao čovjek, saopšteno je iz SNSD-a.

“Nadam se da ćemo i dalje jačati bratske veze Republike Srpske i Republike Srbije, nastaviti čuvati tradiciju srpskog naroda u ovim izazovnim vremenima, štiteći naš opstanak na ovim prostorima. Želim Vam dobro zdravlje, uspjeh i ostvarenje svih ciljeva u toku manadata na funkciji predsjednika SNS-a”, navodi se u čestitki lidera SNSD-a upućenoj Vučeviću.

Vučević je danas, na sjednici Skupštine SNS-a, izabran za predsjednika ove političke partije.

Izvor: SRNA/ Foto: RTRS

Podijeli objavu