Dodik: Uspješna saradnja garant stabilne političke strukture i u budućnosti

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je danas delegatima Izborne skupštine DEMOS-a poželio uspjeh u radu te stranke i izrazio uvjerenje da će nastaviti sa uspješnom saradnjom i u budućnosti.

– Oni su naš partner u gotovo 20 godina zajedničkog političkog rada na očuvanju i jačanju Republike Srpske. Došao sam da im zahvalim, da ih pozdravim i poželim veliki uspjeh – rekao je Dodik, koji je u Banjaluci prisustvovao Izbornoj skupštini DEMOS-a.

Dodik je naglasio da je ta stranka ostvarila značajan rezultat na prvim parlamentarnim izborima na kojima je učestvovala, da su obezbijedili parlamentarni status i da su solidan partner SNSD-u u rješavanju mnogih pitanja u Republici Srpskoj i u BiH.

– Sa predsjednikom DEMOS-a Nedeljkom Čubrilovićem godinama smo zajedno u različitim formama, ali svakako zajedno i to garantuje da će Republika Srpska imati stabilnu političku strukturu i u budućem vremenu – rekao je Dodik.

Predsjednik SP-a Petar Đokić istakao je da uspješna politička saradnja SP-a i DEMOS-a traje 20 godina i izrazio uvjerenje da će se tako nastaviti.

– Mi predstavljamo dva važna stuba politike Republike Srpske zajedno sa ostalim koalicionim partnerima i vjerujem da ćemo u zajedničkoj borbi u budućnosti potvrditi sve što smo u prethodnom periodu radili u najboljem interesu naroda i Srpske i da će to dobijati podršku kao i do sada – rekao je Đokić, koji u Banjaluci prisustvuje izbornoj skupštini DEMOS-a.

U Banjaluci se danas održava Izborna skupština DEMOS-a na kojoj će delegati ove stranke birati novi Glavni odbor i predsjednika stranke.

Podijeli objavu