Film “Do gole kože” dobio seriju kao nastavak

Kultni britanski film “Do gole kože” dobio je kao nastavak seriju čija se radnja dešava 25 godina kasnije, a njeno prikazivanje počinje od 14. juna na platformi Dizni plus , najavili su producenti.
U osmodelnoj seriji vraća se glumačka ekipa predvođena Robertom Karlajlom  koja je igrala u filmu reditelja Pitera Katanea   iz 1997. godine, o nezaposlenoj grupi muškaraca u Šefildu koja se okreće striptizu.Prvi Dizni plus trejler pokazuje da su uz Karlajla tu ponovo Mark Edi  Lesli Šarp , Hjugo Spir , Pol Barber, Stiv Hadson , Vim Snejp  Snape) i Tom Vilkinson .

“Ista bratija plovi kroz postindustrijski Šefild i društvo propale zdravstvene zaštite, obrazovanja i službe za zapošljavanje.

Dramska komedija otkriće šta se dešava nakon što ponovo uzmu svoju opremu, istražujući njihove bistrije, blesavije i očajničke trenutke”; kaže se u sinopsisu.

Serija koju radi scenarista filma “Do gole kože” Sajmon Bofoa , uz novopridošlu Alis Nater , pokazaće “koliko se tokom proteklih decenija promenio smešan svijet junaka radničke klase koji i dalje žive u Šefildu”.

Izvor: Tanjug

Podijeli objavu