„Hari Poter“ postao tata

Glumac Denijel Redklif, najpoznatiji po ulozi Harija Potera i njegova dugogodišnja partnerka Erin Darke dobili su prvo dijete.

Da je Denijel Redklif postao tata potvrdio je njegov menadžer za odnose sa javnošću, nakon što je Dejli mejl objavio fotografije na kojima se vidi da glumac i njegova partnerka guraju kolica u Njujorku.

Nije otkriven pol djeteta, a ni kada je beba rođena, mada je još u martu prošle godine objavljeno da je Erin Darke trudna.

Redklif i njegova koleginica Darke zajedno su već deceniju, a navodno su se upoznali na snimanju filma “Ubij svoje najdraže” 2013. godine.

Glumac je imao 12 godina kada je dobio ulogu dječaka čarobnjaka Harija Potera 2001. godine, nakon čega se pojavio u svih osam filmova zasnovanih na knjigama Džej-Kej Rouling.

Nedavno je igrao glavnu ulogu u biografskom filmu “Čudan: Priča Ala Jankovića” koji prati život i karijeru komičara koji je slavu stekao recitujući komične lažne verzije klasičnih pjesama.

Erin Darke, rođena u američkoj saveznoj državi Mičigen, najpoznatija je po ulozi u seriji Good Girl Revolt iz 2015. godine.

Izvor: RTS

Podijeli objavu