HIT NA INTERNETU: Bijonse iskopirala kostim Branke Katić od pre 30 GODINA, mreže gore!

U poslednjih nekoliko godina nije retkost da svetske zvezde ponesu ili da do detalja iskopiraju stajling neke od naših poznatih ličnosti.

Internet i društvene mreže omogućile su da svaku objavu naših pevačica i glumica može da vidi bilo ko širom sveta, pa mnogi dizajneri i stilisti inspiraciju za svoje klijentkinje nalaze upravo u poznatim ličnostima koje nisu globalno prepoznatljive.

Tako je i u slučaju Bijonse,koja je trenutno jedna od najpopularnijih pop zvezda u svetu i nedavno je započela svoju najnoviju turneju “Renesansa”. Publika je bila oduševljena scenografijom, kostimima i celokupnom produkcijom, a jedan detalj posebno je zapao za oko njenim fanovima iz Srbije.

D60E8613 125B 45DA AED2 0411546FA7EE

Naime, pevačica je za jedan blok obukla seksi bodi koji na sebi ima print ruku koje su joj prikrivale grudi i intimni deo tela, a u pitanju je kreacija brenda “loeve”. Inače, gotovo identičnu haljinu nosila je davne 1994. godine naša glumica Branka Katić u filmu “Slatko do snova”.

Korisnici društvenih mreža su odmah uvideli sličnost između ova dva odevna komada i “optužili” Bijonse da je iskopirala našu čuvenu glumicu.

5FE85EA2 F267 4E2B 85EE 31C8385EF417

– E, Bijonse, da si živa i zdrava. Takvu haljinu je pre tebe nosila Branka još pre 29 godina! Kraljice Bej, kopiraš! Lepo je što svetske zvezde pronalaze inspiraciju u našim pevačima i glumcima – samo su neki od komentara na društvenim mrežama na kojima je ova fotografija postala viralna.

Podijeli objavu