Hitna sjednica Izvršnog odbora GO SP zbog terorističkog napada na Jurišića

Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije održao je danas hitnu sjednicu povodom terorističkog napada na predsjednika Gradskog odbora SP i odbornika partije u Gradišci Strahinju Jurišića.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je nakon sjednice održane u prostorijama Glavnog odbora partije u Banjaluci da je frapiran kukavičkim pokušajem zastrašivanja Jurišića i njegove porodice.

“Oštro osuđujemo nemili događaj i teroristički napad na predsjednika Gradskog odbora Socijalističke partije u Gradišci. Zahtijevamo od nadležnih policijskih organa da dovedu istragu do kraja i što prije otkriju počinioca ili počinioce ovog gnusnog djela. Gospodin Jurišić ima našu bezrezervnu podršku i mi kao partija stojimo uz njega, braneći poštenje, poštovanje zakonskih akata i istinskih vrijednosti”, poručio je predsjednik Đokić.

Podsjećamo, preksinoć je zapaljen automobil Strahinje Jurišića u dvorištu porodične kuće u gradiškom naselju Senjak. Automobil je u potpunosti izgorio, a Jurišić je u strahu za bezbijednost porodice.

Podijeli objavu