Milatović uvjeren u pobjedu nad Đukanovićem

Kandidat Pokreta Evropa sad za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je siguran u pobjedu, da će “simbol prethodnog režima” biti poražen sa velikom razlikom u glasovima i da će danas biti napravljen veliki korak ka pravednijoj, novoj i pomirenijoj Crnoj Gori.

“Želim da poručim građanima i građankama da iskoriste svoje biračko pravo. Danas je istorijski dan, vjerujem da će proči u najboljem redu, da je Crna Gora zrela da olovkom mijenja predsjednike”, ocijenio je Milatović nakon što je glasao.

Kada je riječ o odnosu sa Srbijom, Milatović je rekao da mu je prvi prioritet ulazak Crne Gore u EU, ali i bolji odnosi sa svim državama regiona, kojima je takođe mjesto u evropskoj porodici.

Milatović je došao na biračko mjesto u Podgorici da glasa u pratnji supruge Milene, ali bez lične karte, pa je njegovo glasanje bilo odgođeno dok ne dođe sa dokumentima.

“Tako vam je to kad mijenjate odijelo u zadnjem trenutku, supruga je sugerisala, ja nju uvijek slušam”, rekao je Milatović.

U Crnoj Gori danas se održava drugi krug predsjedničkih izbora u kojem učestvuju kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović i visoki funkcioner Pokreta Evropa sad Jakov Milatović.

Izvor: SRNA

Podijeli objavu