Milica Kon javno progovorila o nasilju nad svojom ćerkom, pa dobila preteće poruke!

Voditeljka i supruga kompozitora Marka Kona, Milica Kon, nedavno je šokirala javnost, kada je izjavila da je njena ćerka žrtva vršnjačkog nasilja u školi.

U emisiji “Puls Srbije” na Kurir televiziji, ona je iskreno progovorila kroz šta su prošli, ali i kroz šta trenutno prolaze, jer niko ne reaguje.

– Nisam verovala da se takve stvari događaju dok mi dete nije krenulo u školu. Mi smo već prvog dana imali incident. Tačnije, taj dečak je imao incident sa jednom drugom učenicom. To je tako krenulo već od 1. septembra. Nama se to dogodilo neposredno pre raspusta, dakle pre ove tragedije. Ja sam odmah došla u školu, a moj muž je već uveliko bio stigao i čekao da ga primi direktor. Pitala sam: “Pošto mi znamo da se ovo događa od 1. septembra, šta sada? To se već vrtelo i vrtelo i šta sada? – rekla je Kon i dodala:

2834C09D E93D 466A 8922 F90522B85CB1

– Škola vas obavesti i vi dođete na sastanak. Moje pitanje je da li se tu sve završava? Čekam da vidim šta posle toga, jer ja nisam zadovoljna rezultaima škole u borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Kon je istakla da ovaj problem nije vezan samo za školu koju pohađa njena ćerka, već da je u pitanju problem prisutan u svim školama:

– Zvali su me rodtielji u nenormalnom broju i zahvaljivali se što sam istupila u javnost, ali nemojte misliti da nisam dobijala i poruke: “Pazi šta pričaš!” Verujte mi da su me čak i neki poznanici upozoravali da budem pažljiva! Zaista ne znam u kakvom mi to društvu živimo kada ne možemo da branimo bezbednost svakog građanina.

Podijeli objavu