Moto fest u Banjaluci: Odličan program za ljubitelje dvotočkaša

I ove godine 25/26/27 maj na tvrđavi Kastel, rezervisani su za još jednu odličnu zabavu za sve ljubitelje dvotočkaša, ali i one koji žele da uživaju u odličnoj atmosferi i bogatom programu koji nas tokom tri dana očekuje u Banjaluci.

Pod ovogodišnjom parolom “Old school’s back in town“, Moto klub Stršljen, koji je organizator ovog događaja, u Banjaluku donosi sjajan festivalski program, mnoštvo sadržaja, dobre energije i pozitivnog stava, koji će u grad na Vrbasu i ovoga puta privući bajkere i posjetioce iz zemlje, regije, ali i svijeta.

Organizatori su već ranije najavili i sjajan muzički program tokom tri festivalska dana, u okviru kojeg će nastupiti: Koza Mostra / Goran Bare & Majke / Kerber / Goblini / Deca Loših Muzičara / YU Grupa / Orthodox Celts / Iskaz / Let3. I to nije sve, jer osim večernjeg očekuje nas i sjajan dnevni muzički program, u okviru kojeg će nas zabavljati: Najda – Balkan Trip / Rok Apoteka / Django & Space Cowboys / Strings.

Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan, a svi oni koji to nisu ulaznice za koncertni program mogu da kupe putem prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH.

 

Izvor: express.ba

Podijeli objavu