Na pragu 6. decenije izgleda bolje od upola mlađih

Nepunih mjesec dana je dijeli od jubilarnog rođendana. Slavna manekenka Hajdi Klum će 1. juna napuniti 50 godina, a i dalje intrigira javnost izgledom. Kažu da joj godine ne mogu ništa, naprotiv. Kako vrijeme prolazi, Hajdi izgleda sve mlađe i ako je suditi po komentarima obožavatelja – bolje od upola mlađih.

Njemačka manekenka prisustvovala je premijeri filma “Mala sirena” u Los Anđelesu i tom prilikom ponijela neobičnu kreaciju koja je podsjećala na krila leptira. Cjelokupno izdanje upotpunila je jednostavnom frizurom i efektnom šminkom, a one su dodatno naglasile izgled kao iz bajke. Iako su mnogi navikli da iznenadi na glamuroznim događajima, kažu da je ovog puta nadmašila samu sebe.

Manekenka nije nosila donji veš, a u prilog tome govore fotke iz profila, na kojima se sve jasno vidi. Bez obzira na to, Hajdi je glavna tema društvenih mreža zbog savršeno izvajanih nogu. “Šta ova žena radi?”, “Svaka joj čast, kakve noge”, “Ovako ne izgledaju ni djevojke u dvadesetima”, “Šta god da obuče, nije važno. Izgleda savršeno”, “Njoj godine ne mogu ništa”, glase samo neki od komentara na mrežama.

hajdi2

Podsjetimo, Hajdi nikada nije imala problem sa kilogramima, ali je jednom prilikom otkrila šta radi kada se prestižni i važni događaji bliže. Tada prelazi na poseban režim ishrane – master cleanse dijetu, na bazi limuna. Kažu da ovakva ishrana topi kilograme u rekordnom roku, a potrebno je da se praktikuje najmanje pet dana, a najduže dvije nedelje. Ipak, za ovakve noge sigurno su potrebni treninzi snage.

Izvor: Mondo/ Foto: Profimedia

 

Podijeli objavu