Nakon Sladje Allegro, Tijane eM i Samo Boba ovo je nova pevačica Sharan Concepta!

Nakon što su svoje karijere izgradili pod dirigentskom palicom Sharana Allegro, Sladja Allegro, Tijana eM, kao i pevač Samo Bob stiglo im je pojačanje. Marija Mara, bivša članica grupe Doktor Folk, potpisala je ugovor i postala deo Sharan Concept produkcije. Mara je nedavno objavila prvu pesmu pod nazivom “Vatra plava” u kojoj je gostuje popularni pevač Caci.

-Sharan Concept se iz godinu u godinu širi, a Mara je prva od novih izvođača naše produkcije koju predstavljamo. Samo mogu da vam kažem da će do kraja leta mnoga velika imena potpisati ugovore sa nama – rekao je vlasnik produkcije Sharan Allegro.

https://youtu.be/gnSYnRQMh9I


Pevačica ne krije zadovoljstvo što je stala rame uz rame sa Sladjom i Tijanom, kao i što je deo produkcije koja godinama unazad ređa samo uspehe.

– Kada sam prvi put čula pesmu, rekla sam to je to. Naravno sarađivati sa timom koji je uigran predstavlja veliko zadovoljstvo. Ali i biti deo sveta koji sačinjavaju Sladja i Tijana je veliko zadovoljstvo, ali i veliki zadatak- kratko je prokomentarisala Marija.

Podijeli objavu