Nina Jovanović i Milan Tomić ukrstili glasove i napravili pravu pometnju!

Svi dobro znamo da je popularno takmičenje “Zvezde Granda” iznedrilo mnoge vrhunske pevače, ali postoje i oni koji nisu zapevali na toj bini, a ipak svi dobro znaju za njih i vrhunske vokale ljudi brzo upamte.

Pevačica Nina Jovanović, devojka koja se takmičila u nekoliko sezona, odlučila je da zajedno sa svojim kolegom Milanom Tomićem, koji je dobro poznat po atmosferi koju pravi na svojim nastupima snimi cover za čuveni hit Ace Lukasa, “Dok ti u kafani piješ druže”.

Odmah nakon objavljivanja usledili su brojni komentari na Jutjub platformi: “Samo to se čekalo”, “Kakvi glasovi”, “Tandem života”, “Konačno pravo osveženje”.

https://youtu.be/O2LCIrVHPM4

Letnja sezona je uveliko počela i sada nema stajanja do septembra, ali je zato Milan tokom ovih hladnijih vredno radio i snimao, tako da sada može na miru da radi i odmara, ako za to nađe vremena.

  • Nema stajanja, nakon serije kavera, koje sam pripremio svojoj publici, sledi i moj prvi singl, na kom mesecima unazad radim i koji će biti pravo osveženje na muzičkoj sceni prave narodne muzike – istakao je Tomić.

BAD6E9B2 C461 491F 9542 8B8B1A586AE4

Podijeli objavu