Obustave saobraćaja zbog biciklističke trke

Na putevima oko i kroz Bijeljinu danas i sutra biće obustavljen saobraćaj zbog Međunarodne biciklističke trke Beograd-Banjaluka, najavljeno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Potpuna obustava saobraćaja biće danas od 14.30 časova do prolaska takmičara na dionici magistralnog puta Pavlovića most-Komitska ulica-Dimitrija Tucovića.

U ulicama Živojina Mišića-Zmaj Јovina-Nikole Tesle-Vuka Karadžića-Јovana Dučića-Račanska–Beogradska ulica obustava će trajati od 14.30 do 15.30 časova, dok će oba kraka ulice Nikola Tesla biti zatvorena za saobraćaj od 7.00 do 17.00 časova.

Obustava saobraćaja najavljena je za sutra od 10.30 časova do prolaska takmičara u ulicama Vuka Karadžića, Nikole Tesle, Zmaj Јovinoj, Miloša Obilića, Raje Banjičića, na obilaznici, u Patkovači, Јanji i Glavičicama.

Ulice Nikole Tesle i Vuka Karadžića biće zatvorene sutra od 8.00 do 11.00 časova.

Iz Policijske uprave Bijeljina pozvali su građane da tokom najavljenih obustava saobraćaja koriste alternativne putne pravce s ciljem bezbjednog održavanja sportske manifestacije.

Međunarodna biciklistička trka “Beograd-Banjaluka” biće održana od danas do subote, 22. aprila, uz učešće 175 takmičara iz 30 zemalja sa četiri kontinenta.

Podijeli objavu