Održan koncert u znak podrške mladima sa Kosova i Metohije

Pjevačke grupe “Kamenički biseri” iz Kosovske Kamenice i “Beli anđeo” iz Banjaluke održale su sinoć u Banjaluci vaskršnji humanitarni koncert u znak podrške djeci i mladima sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji.

Riječ o podršci korisnicima Dnevnog centra “Podrži me – 9. januar” u Kosovskoj Mitrovici čiji se objekat od 714 metara kvadratnih oprema zahvaljujući humanosti Republike Srpske.

Rukovodilac hora “Kamenički biseri” Jadranka Vasić rekla je da značajna pomoć Kosovu i Metohiji dolazi iz Republike Srpske.

Ona ja istakla da građani, brojne organizacije, Vlada Srpske i druge institucije i prestavnici vlasti Srpske brinu o sunarodnicima u južnoj srpskoj pokrajini.

Prvu donaciju uplatio je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić, a “Telekom Srpske” donirao je 5.000 KM za opremanje Dnevnog centra.

Koncert je održan u organizaciji banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji i Udruženja mladih “Beli anđeo” iz Banjaluke.

Sva prikupljena sredstva na koncertu ili putem žiro-računa odbora 5551000034196445 biće usmjerena djeci na Kosovu i Metohiji.

Izvor: SRNA

Podijeli objavu