Ova pevačica je smršala skoro 100 kilograma!

Krstinja Todorović izazvala je pravu buru na mrežama nakon što je izbacila novu fotografiju, a pozitivni komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali.

Takmičarka “Zvezda Granda”, Krstinja Todorović, svojim vokalnim sposobnostima oduševila je žiri i publiku več pri prvom pojavljivanju na sceni pomenutog takmičenja. Međutim, ona je skoro stalno dobijala kritike na račun svog izgleda jer je u tom momentu imala višak kilograma.

Ipak, nakon završetka takmičenja, pevačica se podrvrgla operaciji smanjenja želuca, kao i zatezanju kože i tom prilikom je smršala skoro 100 kilograma.

9072F7B4 205F 4A39 BEC7 EEDE12BC764A

Sada je na svom Instagram profilu Krstina ubacila fotografiju u haljini sa velikim dekolteom, koja je imala prorez na stomaku i dodatno istakla vitku figuru mlade pevačice.

Krstinjino izdanje oduševilo je mnoge, te je ispod objave usledila lavina pozitivnih komentara.

“Ovo je ludilo, svaka ti čast”, “Bravo devojko”, “Kakva žena kakva lepotica”, “Neverovatno kakva tansformacija”, “Krstinja izgledaš boli glava”, “Ova devojka treba da služi kao primer mnogima”, “Upornost se uvek isplati” – bili su samo neki od komentara.

5F437F55 8D13 41B1 84CB FAB1AA8C35C7

Podsetimo, Krstinja se nedavno razvela od muža, nakon četiri godine braka o čemu je javno govorila:

– Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina – ispričala je ona.

Podijeli objavu