Porodila se Ana Ivanović

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović se porodila.

Srpska ljepotica i fudbaler Bastijan Švajnštajger postali su roditelji po treći put. Podsjetimo, njih dvoje već imaju sinova Luku i Leona.

Kako “Espreso” saznaje, u dom Švajnštajger-Ivanović stigao je još jedan dječak. Još uvijek nije poznato kako će se zvati najmlađi nasljednik.

Podsjetimo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su u braku d 2016. godine, a kako je Ana nedavno priznala, njihova deca odrastaju potpuno bez pritiska od njihovih karijera.

“Naša djeca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao ‘mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom’, ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno” rekla je Ana Ivanović, prenosi “AloOnline”.

 

Podijeli objavu