Poslanici Narodne partije Srpske nagradili najbolje učenike završnih razreda

Najbolji učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola u Kozarskoj Dubici nagrađeni su za svoj trud, zalaganje i odlične rezultate tokom školovanja laptopima i tabletima koji su im danas uručili poslanici Narodne partije Srpske Darko Banjac, Bobana Ćibić i Dragan Brdar.

Poslanici NPS-a i zamjenik načelnika opštine Kozarska Dubica Marko Tankosić obišli su danas osnovne škole „Sveti Sava“ i „Vuk Stefanović Karadžić“, te Mješoviti srednjoškolski centar „Nikola Tesla“ da bi čestitali učenicima generacije i učenicima koji su sve razrede završili odličnim uspjehom, a nisu izostalni ni tradicionalni pokloni za uloženi trud.

IMG f1166e51e434bab9d0179393f5cf32b4 V

„Ovdje smo da bi našim gestom poručili da je obrazovanje važno, a vaš uspjeh postignut u dosadašnjem školovanju vrijedan čestitki i poštovanja. Vi ste budućnost našeg društva i najbolje i najvrijednije što imamo, a mi smo danas ovdje bi vam čestitali, nagradili vaš trud i poželjeli sreću i uspjeh i u budućnosti“, rekao je predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac.

On je dodao da su iz objektivnih razloga ove godine izostali tradicionalni pokloni koje za najbolje učenike završnih razreda obezbjeđuje Opština Kozarska Dubica, ali da su na inicijativnu narodnih poslanika iz Kozarske Dubice pokloni ipak obezbjeđeni kako ova generacija maturanata ne bi bila izuzetak u odnosu na prethodne.

Predsjednik i narodni poslanici Narodne partije Srpske razgovarali su danas i sa direktorima obrazovnih ustanova u Kozarskoj Dbici o tekućim problemima, upisnoj politici, broju učenika, projektima energetske efikasnosti i drugim projektima.
Učenicima generacije i učenicima sa odličnim uspjehom u kozarskojdubičkim školama danas je uručeno pet laptopa i 15 tableta, a nedavno su iste poklone dobili i najbolji učenici devetog razreda Osnovne škole „Majka Knežopoljka“ u Knežici.

IMG 5a53173a69caec587448c4c3a4d6cb16 V

Podijeli objavu