Poslanici NSRS nastavljaju raspravu o izmjenama Zakona o srednjem obrazovanju

Treća redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena danas raspravom o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, po hitnom postupku.

Sjednica će biti nastavljena u 10.00 uz prenos na RTRS plusu i našem portalu.

Na usvojenom dnevnom redu treće redovne sjednice nalazi se 18 tačaka. Sa dnevnog reda povučen je Godišnji izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH za 2022. godinu, na njihov zahtjev.

Poslanici će, između ostalog, razmatrati Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju krivičnih i prekršajnih sankcija Republike Srpske, kao i Nacrt zakona o očuvanju kulturnog i istorijskog nasljeđa Svetog manastira Hilandar – prijedlog predsjednika Republike Milorada Dodika.

Narodna skupština juče je razmotrila Prijedlog Rezolucije o zaštiti Srba na Kosovu i o teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike Srbije – prijedlog predsjednika Narodne skupštine Nenada Stevandića i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima.

Podijeli objavu