Prezentovan Banjski kompleks “Slatina”; Vrijednost oko 300 miliona KM

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je na prezentaciji Banjskog kompleksa “Slatina” dao podršku ovom značajnom projektu navodeći da je njegova vrijednost oko 300 miliona KM.

– Ovo je šansa za nas, blizina aerodroma i grada Banjaluka. Ovaj centar unaprijediće i zdravstveni sektor i turizam grada i cijele Republike Srpske – naglasio je Dodik.

Istakao je da je banja Slatina kod Laktaša značajan potencijal za Republiku Srpsku i da će u godinama koje dolaze ovo biti veliko gradilište jer će ovaj projekat biti u korist novih generacija.

Premijer Srpske Radovan Višković, koji je prisustvovao prezentaciji, rekao je da je unpaređenje kompleksa značajno za sve, ali i za buduće generacije.

– Republika Srpska je opredjeljena da se razvija. Mi svoju šansu vidimo ne samo da ulažemo u realni sektor nego i u banjski turizam. Zato ćemo unapređenjem banjskog kompleksa u Slatini našu ponudu približiti i stranim turistima i pacijentima – istakao je premijer Srpske Radovan Višković koji je prisustvovao prezentaciji.222509

Podijeli objavu