Prnjavor: Udarcima flašom u glavu povrijedio dvije osobe

Prnjavorska policija preduzima sve radnje na dokumentovanju krivičnih djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda koje je, kako se sumnja, počinilo lice čiji su inicijali A.G. iz Prnjavora koje je u ugostiteljskom objektu u tom gradu fizički napalo dvije osobe i zadalo im više udaraca flašom u glavu.

Kod A.G. je utvrđeno prisustvo 0,96 grama po kilogramu alkohola u organizmu i ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Izvršena je kriminalistička obrada ovog lica i rad po ovom predmetu je u toku, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Medicinski radnici Doma zdravlja Prnjavor, 16. aprila u 3.50 časova prijavili su da su im se dva lica obratila za ukazivanje ljekarske pomoći, zbog povreda koje su zadobila u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru.

Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da je oko 02.00 časa u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru došlo do narušavanja javnog reda i mira, prilikom čega je lice A.G. iz Prnjavora, fizički napalo oštećena lica tako što im je zadalo više udaraca flašom u glavu, usljed čega su oštećena lica zadobila tjelesne povrede.

Jedno oštećeno lice se nalazi na liječenju na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, dok je drugom oštećenom licu ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

Izvor: SRNA

Podijeli objavu