Prva fotografija Anastasije i Gudelja nakon gubitka bebe: Ceca objavila sliku, fudbaler pokazao koliko je voli!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, oglasila se na Instagram nalogu i uputila pohvale svom zetu, fudbaleru Nemanji Gudekju čestitala na uspehu koji je ostvario sa svojim fudbalskim timom.

On je sinoć igrao u finalu Lige šampiona u Budimpešti, a devojka Anastasija Ražnatović ga je bodrila sa tribina i njegov tim je na kraju trijumfovao pobedom.
31E68757 3944 494F 8215 08059F7219D1

Nakon što mu je Ceca čestitala, ponovo se oglasila na Instagramu i pokazala koliko se njena ćerka i Nemanja vole.

Ona je podelila sliku sa fudbalskoj terena, a Nemanja je sve vreme grlio i ljubio Anastasiju, koja je pre nekoliko dana izgubila bebu, te je prizor raznežio mnoge.

71C3D024 7D04 45E4 946D F55A16D4A094

– Najlepši moji – napisala je Ceca.

Anastasija i Nemanja su, podsetimo, nedavno podelili vesti da će uskoro postati roditelji i da pevačica čeka devojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on obavesti javnost putem Instagrama.

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je on.

Podijeli objavu