Prvi muzički okršaj u Srbiji: Lepa Brena i Senidah napravile spektakl na Kalemgdanu!

Svi su se pitali šta bi se dogodilo da Lepa Brenapeva Behute i Mišiće ili da Senidah peva Čik pogodi iRobinju, ali i da neke od pesama pevaju zajedno. E pa, upravo ovaj spoj nespojivog se dogodio u petak veče na Donjem Kalemegdanu, kada su glasove ukrstile jedna Jugoslovenka i jedna Balkanka, i iako vam je sve ovo možda delovalo nemoguće, njih dve su te sve razuverile.

Ni kiša ih nije mogla zaustaviti u čuvenom Red Bull Sound Clash okršaju, koji se po prvi put dogodio u Srbiji. Definitivno veče koje će mnogi pamtiti.

A samo nekoliko trenutaka pred sam spektakl, dok su pristizali prijatelji, kolege i fanovi, koji su došli da uživaju u ovom uzbudljivom događaju jedinstvenog formata.
2AFD8AC7 8EF9 4B70 BC70 46138B10F9D0

Mesecima su se marljivo pripremale za ovaj nastup, pa je čak došlo i do vizuelnih transformacija, kojima su oduševile publiku i još jednom dokazale da su zaista legende svojih žanrova.

Dve najveće zvezde ovih prostora ušle su u muzički ring i otpočele borbu. Ne sumnjamo da bi mnogi voleli da budu upravo deo najvećeg muzičkog spektakla na ovim prostorima.

Erupcija dobre energije, kvalitetne muzike idobrog raspoloženja su definitivno ono što opisuje veče za pamćenje koje su nam priredile. Borba je bila ozbiljna, svaka u na svojoj bini, u svom ringu, ali nijedna nije izašla kao pobednik, već je publika odlučila da je nerešeno. Zato, ne preostaje nam ništa drugo, nego da sa nestrpljenjem očekujemo neki od narednih muzičkih okršaja u našoj prestonici.

 

 

Podijeli objavu