Smijenjena direktorica škole koja je “ugostila” Kristijana Golubovića

Inspekcija Ministarstva prosvjete Srbije utvrdila je da je u radu direktorke OŠ “Đura Jakšić”, na Kanarevom Brdu, Tamare Jelić, došlo do propusta.

Ministar Branko Ružić naložio je da se postupi u skladu sa izvještajem inspekcije i da se direktorka razriješi dužnosti.

Inspekcija Ministarsta poslala je danas dopis školi, u kome se navodi da je došlo do propusta u radu direktorke OŠ “Đura Jakšić“, Tamare Jelić, kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi “Crni Cerak” i Kristijanu Goluboviću, za potrebe snimanje spota.

Direktorica ima rok od 5 dana da se izjasni o ovom izvještaju, prenosi “N1”.

Podsjećamo, 20. aprila pojavio se snimak na društvenim mrežama gdje se vidi da su osuđivani kriminalac Kristijan Golubović i grupa “Crni Cerak” u učionici ove škole.

Nakon što su roditelji učenika ove škole iskazali nezadovoljstvo zbog ovog događaja, direktorka škole izjavila je da ona nije znala da će se u školi pojaviti Kristijan Golubović, i da je prostorije škole unajmila grupi “Crni Cerak” na molbu glumice Srne Lango.

Takođe, nezadovoljni roditelji su već dvije nedjelje ispred škole protestovali, a juče su organizovali veliki skup, kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog navedenog događaja.

 

Izvor: n1info.com

Podijeli objavu