ŠOK SAZNANJE! Poznati bend sledeće godine ide na Evroviziju “Baltiku” novi hit radio Severinin producent, otkrili šta priželjkuju i kakvi su im planovi!

Baltik bend priželjkuje veliko muzičko takmičenje.

Članovi poznatog muzičkog sastava “Baltik bend” objavili su novu pesmu koja nosi naziv “Hvala lepo”, ali su im ambicije mnogo veće.

Šestočlana grupa na čelu sa pevačem Džonijem i pevačicom Bisom organizovala je promociju gde su nam otkrili i da im je plan sledeće godine da Srbiju predstavljaju na Evroviziji.

9E5D09B3 3890 4534 8ACC C33903B0E29D

– Hoćemo na Evroviziju to nam je neki plan u budućnosti. Naravno, ukoliko se pojavi adekvatna pesma, a do tada promovišemo “Hvala lepo”. Pesmu nam je radio Miloš Roganović kome smo beskrajno zahvalni, a spot je sniman u Sofiji – rekli su nam članovi Baltic benda koji su organizovali gala promociju u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, a među poznatima ih je podržao i Bojan Marović, Ivana Selakov koja je pevala prateće vokale za njihovu prvu pesmu “Krunisana”.

Među gostima je bio i Miloš Roganović koji je godinama radio pesme za Severinu, pa je poznat i kao član popularnog dvojca “Aspirinci” sa Filipom Miletićem.

BALTIC BAND – HVALA LEPO (OFFICIAL VIDEO 2023)

Podijeli objavu