Spektakl počinje: Dobrodošli na 3×3 Banja Luka Lite Quest – Special Stop, jedan od najuzbudljivijih turnira u okviru MTS 3×3 Streetball Tour-a!

Dugo najavljivani sportski spektakl se približio. A sada sa vama dijelimo sve detaljne informacije.

Ovaj turnir predstavlja važan korak ka velikom izazovu – Challengeru koji će se održati u predivnom gradu Pont du Gard u Francuskoj. Kao dio FIBA 3×3 Lite Quest serije, turnir u Banja Luci pruža ekipama priliku da se nadmeću na vrhunskom nivou i ostvare svoje snove.

Prijavite svoju ekipu jer je učešće na turniru potpuno besplatno!

“Svi 3×3 entuzijasti, profesionalni igrači i ljubitelji ovog dinamičnog sporta su dobrodošli da se prijave i pokažu svoje vještine na terenu. Bez obzira na vašu prethodnu pozadinu, ovo je prava prilika da se izborite za svoje mjesto na internacionalnoj sceni”, najavljuju iz organizacije.

Najbolje ekipe će imati priliku da se suoče s jakom konkurencijom i pokažu svoj talent i strategiju. Uzbuđenje na terenu je zagarantovano, jer se 3×3 košarka odlikuje brzim tempom igre, uzbudljivim potezima i vrhunskim sportskim trenucima. Očekuje se da će igrači pokazati svoju snagu, vještinu i timski duh kako bi se izdvojili među ostalima.

Ali to nije sve!

Nagradni fond turnira je bogat i obećava privlačne nagrade za najbolje ekipe. Pobjednik turnira će osigurati direktan plasman na prestižni Challenger u gradu Pont du Gard, Francuska. To je prilika da se okušate protiv najboljih ekipa iz različitih dijelova svijeta i ostvarite svoj san da budete među vrhunskim igračima.

Svi ljubitelji 3×3 košarke širom regiona ići će u korak s ovim uzbudljivim događajem, jer će sve utakmice turnira biti uživo prenošene na najgledanijoj regionalnoj sportskoj televiziji, TV Arena Sport. Na taj način će se pružiti prilika publici da podrži svoje omiljene ekipe i uživa u svakom trenutku uzbuđenja na terenu.

3×3 Banja Luka Lite Quest – Special Stop je pravi događaj koji spaja strast prema košarci, timski duh i sportsko nadmetanje. Pridružite nam se na ovom nezaboravnom putovanju koje će vas provesti kroz vrhunske utakmice, uzbuđenje i mogućnost da ostvarite svoje snove u svijetu 3×3 košarke.

Prijavite se sada i budite dio 3×3 Banja Luka Lite Quest – Special Stop turnira, gdje se snovi pretvaraju u stvarnost!

Podijeli objavu