Telegrami saučešća povodom nesreće u Trebinju

Porodicama, kolektivima i prijateljima stradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Trebinju, u kojoj su dva lica izgubila život, a više njih je povrijeđeno, telegrame su uputili zvaničnici Srpske.

– Povodom tragične saobraćajne nesreće kod Trebinja, u ime građana Republike Srpske i svoje ime, porodicama, kolektivima i prijateljima nastradalih upućujem izraze najiskrenijeg saučešća zbog bola koji ih je zadesio, a povrijeđenima želje za brz oporavak – navodi se u telegramu predsjednika Republike Milorada Dodika.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da ju je potresla vijest o saobraćajnoj nesreći.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković naveo je da ga je duboko potresla vijest o tragičnoj nesreći.

– U ovako tragičnim situacijama ne postoje riječi koje bi mogle opisati tugu i bol koju osjećamo. Dijelimo tugu sa porodicama stradalih, želim da u molitvi svi zajedno pronađemo utjehu i snagu, u ovim teškim trenucima, a povrijeđenim u ovoj nesreći želim brz oporavak – navodi se u telegramu.

Višković je uputio telegram u svoje i u ime Vlade Republike Srpske.

– Sve nas je sa nevjericom zatekla vijest o tragičnoj nesreći koja se desila kod Trebinja. Upućujem iskreno saučešće porodicama i prijateljima nastradalih, a povrijeđenima želim brz oporavak – poručio je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić.

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Željka Stojičić izrazila je saučešće porodicama stradalih, a povrijeđenima je poželjela brz oporavak.

Podijeli objavu