Teška životna priča Odri Hepbern: Fatalnu zavodnicu i najljepšu glumicu svih vremena muž je varao sa 200 žena

Odri Hepbern je po ukusu mnogih bila najljepša žena 20. vijeka.

U 63. godini je preminula nakon što je oboljela od raka, a za to vrijeme postigla je uspjeh koji malo kome danas polazi za rukom.

Bila je muza modnog kreatora Živanšija, a uspješnu glumačku karijeru je napustila kako bi se posvetila humanitarnom radu.

Iako je zbog ljepote i popularnosti važila za pravu zavodnicu, privatno je živjela sa velikom tugom i nedostatkom ljubavi.

O njenoj životnoj priči se sada snima prvi film u saglasnosti sa njenom porodicom, koji će dočarati brojne detalje njenog burnog života.

U ovom dokumentarcu biće prikazane traume kroz koje je prošla, bol koju je nosila u sebi, teška iskustva prvenstveno iz odnosa sa njenim ocem, brakovima u kojima je bila i kroz koje propatila, ali i pobačajima koji su joj donijeli posebnu tugu.

U intervjuu koji je slavna Odri dala 1992. godine, govorila je kako je teško podnijela razvod svojih roditelja.

„Odlazak mog oca bio je prvi veliki udarac koji sam imala kao dijete, bila je to trauma koja je ostavila veliki trag na mene, ostavila me je nesigurnom za život“, otkrila je tada slavna glumica i dodala:

„Nestao je jednog dana, majka je objasnila da je otišao na put i da se ne vraća. Majka nije prestajala da plače, trudila sam se da budem tu za nju, ali kao dijete ne možeš baš sve da razumiješ.“

Odri Hepbern je rođena 1929. godine u Holandiji, a preminula je 1993. od posljedica raka. Svoju privatnost čuvala je za svoja četiri zida, ali zbog ogromne popularnosti brojni detalji iz njenog privatnog života isplivali su u javnosti.

„Na nju se gleda kao na uzor savršenstva i ljepote, ali film je bio o tome da pokaže osobu ispod toga. Mnogo je patila od nesigurnosti zbog svog izgleda i odnosima sa muškarcima, a sve to zbog odnosa sa ocem i napuštanja bilo je tako čudno čuti te intimne detalje. Bio je to takav preokret za nekoga ko je oduvijek bio tako zatvoren“, rekla je Helen Koan, rediteljka filma koja je tri godine proučavala život modne ikone i slavne glumice.

Podijeli objavu