U zvaničnoj publikaciji povodom krunisanja i fotografija sa Harijem i Megan

U zvaničnoj publikaciji povodom krunisanja britanskog kralja Čarlsa nalazi se i porodični portret na kome su i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.
Publikacija na 84 stranice, koji je puštena u prodaju u ponedeljak i košta 20 funti, pruža informacije o krunisanju i fotografije koje dokumentuju živote kralja i kraljice, preneo je britanski list “Tajms”.Ona uključuje fotografiju Čarlsa i Kamile, tada poznatih kao vojvoda i vojvotkinja od Kornvola, kako sede na klupi sa princom Džordžom i princezom Šarlot dok princeza od Velsa, tada vojvotkinja od Kembridža, stoji sa leve strane, držeći princa Luja i Megan na desnoj strani. Između njih, jedan pored drugog, nalaze se prinčevi Vilijam i Hari.

Fotografija je snimljena za proslavu Čarlsovog 70. rođendana 2018. godine. Megan, koja neće prisustvovati krunisanju sledećeg mjeseca, izgleda opušteno uprkos tenzijama koje su već postojale kada je fotografija snimljena. U to vrijeme, Kejt i Megan su se sporile oko haljine koju je Šarlot nosila na vjenčanju Harija i Megan u maju 2018. godine.

Izvor: Tanjug

Podijeli objavu