Završen Moto Fest: Ljubav prema motorima, bratskim susretima i rock ‘n’ roll-u jača i od vremena

Proteklog vikenda Banjaluka je još jednom potvrdila da je epicentar programa i dešavanja za ljubitelje motora i moto sporta iz zemlje, regije i inostranstva. Završen je šesti po redu Moto Fest koji je uprkos lošim vremenskim prilikama okupio veliki broj bajkera, ljubitelja dvotočkaša, te brojnih posjetilaca i tokom tri dana Banjaluku učinio epicentrom zbivanja na regionalnoj moto mapi.

I poslednji festivalski dan u subotu, 27. maja donio je brojna dešavanja. Započelo je razdragano sa dječijom pjesmom i osmjesima na „Dječijem moto festu“, gdje su podjeljenje i nagrade za mališane.

Tokom dana bajkerski duh prešao je i na ulice grada, gdje smo uživali u još jednim akrobacijama maestralih stuntera, a potom je „rijeka“ bajkera krenula niz grad. U veličanstvenom  moto defileu uživali su i bajkeri, ali i brojni građani koji su izašli da pozdrave učesnike. Poslednjeg dana dodjeljene su i vrijedne nagrade u okviru humanitarne tombole, a izvučen je i sretni dobitnik koji je kupio ulaznicu za Moto Fest 2023.

Kompletan prihod od humanitarne tombole biće uručen Udruženju Iskra iz Banjaluke i njihovom projektu „Roditeljska kuća“. Uručene su i nagrade pobjednicima ovogodišnjeg Quad Weeka koji se u isto vrijeme održavao u Banjaluci.

Finiš večeri i samog Moto Festa 2023 proktekao je u sjajnom raspoloženju za koje su se pobrinuli: Orthodox Celts, YU Grupa i uvijek kreativni i fantastični Let 3 koje je publika dočekala sa najjačim ovacijama. Nebo iznad Banjaluke poslednje festivalske večeri obasjano je veličanstvenim vatrometom.

Organizatori MK Stršljen i Moto Fest, Banjaluka još jednom su opravdali očekivanja brojnih posjetilaca, pokazali se kao dobri domaćini i iz Banjaluke poslali najljepše fotografije širom svijeta, uz obećanje da ćemo naredne godine bili još bolji i veći.

Vidimo se na Moto Festu, Banjaluka 2024.

 

Izvor: PR

Podijeli objavu